Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi αποκάλυψε το Xiaomi Watch S1 και τα TWS Earphones 3

*
Η Xiaomi προχώρησε στην αποκάλυψη του Xiaomi Watch S1, αλλά και των TWS Earphones 3.

Το Xiaomi Watch S1 είναι το πιο πολυτελές smartwatch της εταιρείας μέχρι και σήμερα διαθέτοντας κατασκευή με ανοξείδωτο ατσάλι, οθόνη AMOLED 1,43 ιντσών με προστασία sapphire glass και υποστήριξη για third-party apps. Η συσκευή είναι αδιάβροχη (5ATM), μπορεί να καταγράψει στατιστικά του χρήστη σε 117 διαφορετικά αθλητικά modes, να ελέγξει τους καρδιακούς του παλμούς και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα του, αλλά και να παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου του. Η μπαταρία του (470mAh) έχει διάρκεια ζωής 12 συνεχόμενες μέρες. Το Xiaomi Watch S1 θα πωλείται ξεκινώντας από τα 165 δολάρια για την έκδοση με λουρί από καουτσούκ και από τα 175 δολάρια για την έκδοση με λουρί από δέρμα.



Τα Xiaomi TWS Earphones 3 φέρουν ANC (Active Noise Cancelling) και μπορούν να απομονώσουν έως και 40dB εξωτερικών θορύβων. Διαθέτουν ένα σύστημα τριπλού μικροφώνου που επιτρέπει την εισχώρηση περισσότερου εξωτερικού θορύβου όταν ο χρήστης χρειάζεται να μιλήσει σε κάποιον που βρίσκεται δίπλα του ή κοντά του. Σύμφωνα με τη Xiaomi τα νέα της ακουστικά θα προσφέρουν έως και 7 ώρες συνεχόμενης μουσικής με μια απλή φόρτιση (με απενεργοποιημένο ANC) και 30 ώρες με τη θήκη φόρτισής τους. Η θήκη μπορεί να φορτιστεί μέσω USB-C ή ασύρματα χάρη σε συμβατό φορτιστή Qi. Τα Xiaomi TWS Earphones 3 θα κοστίζουν 70 δολάρια.




Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας των καινούργιων gadgets της Xiaomi. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*